Machinist mobiele kraan

Langeloo verricht zowel grote als kleine hijswerkzaamheden en is in het bezit van een hijsbewijs W4-01. We werken op particuliere locaties maar ook op industrieterrein. Door een machinist mobiele kraan aan te bieden naast onze expertise transportbegeleiding, maken we het plaatje nog completer. Uiteraard is het ook mogelijk om de diensten machinist en transportbegeleiding los van elkaar af te nemen.

Zelfstandig werkende machinist mobiele kraan

Langeloo neemt hijswerkzaamheden en het laden en lossen van een exceptionele lading erg serieus en voert deze met precisie uit. Alle veiligheidsmaatregelen en wettelijke eisen worden in acht genomen. Een goede werkvoorbereiding en een duidelijke communicatie voorafgaand aan de hijsklus zorgt ervoor dat de hijswerkzaamheden soepel en vlot verlopen. Daarbij wordt ook het milieuverantwoord werken in acht genomen.

Vakbekwaam hijswerk met TCVT W4-01 en jarenlange ervaring

Een kraan is een zeer nuttig en gewilde machine op bouwplaatsen. Als u gebruik maakt van de machinist voor hijswerkzaamheden van Langeloo weet u zeker dat u een vakbekwaam persoon met veel ervaring inzet.

Veilig materieel en een goed inzicht

Hijskranen zijn complexe machines en hun aandeel in ernstige en dodelijke ongevallen is relatief gezien groot. Gelukkig worden de eisen die gesteld worden aan de kennis en het inzicht van de machinist ook steeds hoger. Voorafgaand aan de hijswerkzaamheden wordt een materieelcheck gedaan en een hijsplan opgezet.

Wilt u een hijsklus uitbesteden aan Langeloo?

Neem vrijblijvend contact op met Langeloo als u een machinist voor een mobiele kraan zoekt of hijswerkzaamheden wilt uitbesteden. Graag overleggen wij met u of de hijsklus voor ons haalbaar is en uitgevoerd kan worden op het tijdstip dat u wenst.Comments are closed.