Transportbegeleiding

Met al meer dan 25 jaar ervaring is Langeloo een expert in het begeleiden van een exceptioneel transport. Omdat ik zelf ook als chauffeur exceptioneel transport gewerkt heb onderscheidt Langeloo zich met deze ervaring ten opzichte van andere transportbegeleiders.

Langeloo is meer dan alleen een transportbegeleider

In samenwerking met andere transportbedrijven verzorgt Langeloo het gehele transport van laadadres tot losadres. Langeloo regelt indien nodig en gewenst alle ontheffingen en logistieke handelingen die bij het exceptioneel transport komen kijken.

Transportbegeleiding bij exceptioneel transport over de hele wereld

Langeloo kan elk exceptioneel transport over de hele wereld met perfectie uitvoeren. Overzeese ladingen worden daarbij per schip of indien nodig, per vliegtuig vervoerd. Geen exceptioneel transport is te groot of te ver voor Langeloo.

Wanneer heeft u transportbegeleiding nodig?

De afmetingen van de lading bepalen of begeleiding van het transport verplicht is. Op autosnelwegen gelden hiervoor andere regels dan op de overige wegen. Langeloo zal altijd naar de huidige regelgeving handelen. Ongeacht hoeveel begeleiders u nodig heeft voor uw exceptioneel transport, Langeloo regelt het voor u!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met LangelooComments are closed.