Nederlands

Langeloo is een nieuwe onderneming in zweden. Na emigratie naar zweden gaat Langeloo zich bezighouden met de volgende zaken.

De voortzetting van de nederlandse onderneming in het exceptionele transport. Wij verzorgen het complete transport, van het regelen van ontheffingen tot en met transportbegeleiders in Europa. Zich nu focussend op Scandinavië.

U kunt dit volgen op www.facebook.com/langelootransportbegeleiding

Verder gaat elektrisk-vinsch.eu zich bezighouden met het verkopen van elektrische lieren.

Dit zijn de bekende merken Novawinch, Warn en Ramsey. Het assortiment bestaat uit de kleine lieren die je met een boormachine kan bedienen tot hydraulische lieren van 10000 kg en alles wat ertussen zit.

U kunt dit volgen op Www.facebook.com/elektriskvinsch. De website en webshop zijn nog in ontwikkeling. U kan alvast een kijkje nemen in de webshop op deze pagina.

Verder gaat Jarntra.se zich bezighouden met het ontwerpen en creëren van kunstzinnige projecten in staal en hout. De focus zal liggen op het maken van beelden en special projecten in staal. Ook gaat er met hout gewerkt worden. U kunt dan denken aan voorwerpen gefabriceerd op een houtdraaibank. Voordat ik hier wat meer van kan laten zien wil ik eerst enige dingen gecreëerd hebben.

U kunt dit volgen op www.facebook.com/jarntra. Hier is ook de website in ontwikkeling.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden die ik te bieden heb, kunt u mij een mail sturen naar info@langeloo.com of bericht achterlaten op een van de facebook pagina’s.Reacties zijn gesloten.